Pris & Info

Lidt om mig

 


Mit navn er Lise-Lotte Traumer, jeg er 55 år og bosiddende i Snoghøj ved Fredericia.

 

Efter en lang karriere som chef-/direktionssekretær valgte jeg i 2020 at skifte fuldstændigt spor og nyder i dag at servicere gæsterne på kunstmuseet Trapholt i mit job som guide. 


Ved siden af mit arbejde dyrker jeg min store passion - nemlig at hjælpe andre til at få et bedre, sjovere og mere harmonisk liv i min rolle som coach og behandler.


Coaching & hypnoterapi


Jeg har arbejdet med coaching siden 2008, hvor jeg blev certificeret NLP Coaching Practitioner, uddannet hos NLP Uddannelse (www.nlpuddannelse.dk). Som NLP coach arbejder jeg både med traditionel coaching (samtale) og hypnoterapi, som har vist sig særligt effektivt mod alle former for fobier, angst samt stressrelaterede problemer såsom tankemylder, søvnbesvær og uro i kroppen.Ud over min coach-uddannelse har jeg deltaget i flere kort- og langvarige kurser, og har som sådan fået et bredt grundlag for at arbejde med de forskellige problematikker, man møder som coach. Jeg er ikke bundet af bestemte principper eller metoder, når jeg arbejder med mine klienter, men bruger det bedste fra alle verdener plus min erfaring og intuition. Det vigtigste for mig er resultatet - ikke processen.

 

At mærke, at man virkelig kan gøre en positiv forskel for et andet menneske,

 giver mig en dyb glæde og tilfredshed og er drivkraften bag mit virke som coach...

 

Pris 


Prisen afhænger varigheden, som aftales på forhånd. Jeg kan desværre ikke tilbyde at forlænge en aftale, men slutter vi før aftalt tid, reduceres prisen naturligvis tilsvarende. 


  • 1 time - 400 kr.
  • 1,5 time - 500 kr.
  • 2 timer - 600 kr.
  • Telefoncoaching (60 min.) - 350 kr. (kun mod forudbetaling)

Ved længere forløb kan specialpris aftales.

 

Betaling via MobilePay eller kontant.

 

Sted:

 

Færgegårdsvej 36, Snoghøj, 7000  Fredericia eller efter nærmere aftale.

 

Foretrækker du at blive behandlet hjemme hos dig selv i trygge omgivelser, kan dette også lade sig gøre. Tillæg for transport pålægges dog prisen.

 

Kontakt:

 

For tidsbestilling, spørgsmål eller afbud, ring eller send en SMS til:

 

                          Lise-Lotte

                          5213 9401


 

Eller send en mail til: 

mail@absolute-living.dk