Fobi-kur

Fobi-kur


Er du bange for at flyve, tale i forsamlinger, har du eksamensangst, højdeskræk, tandlægeskræk - et eller andet skræk - så prøv en fobi-kur. Det virker!

Mange mennesker går igennem livet med en stor angst for noget - en angst som for nogle kan være direkte invaliderende eller i hvert fald utroligt generende i det daglige. Mange gange kan en angst (f.eks. flyskræk) hindre en i at få nogle af sine drømme ført ud i livet. Vil man gerne se USA, så er det temmelig upraktisk ikke at kunne flyve dertil. Sådan behøver det ikke være!


Skal du til eksamen kan for mange nerver hindre dig i at yde dit bedste og dermed få dén karakter, som du fortjener, og måske har så hårdt brug for.Med en fobi-kur kan du let og ubesværet slippe af med din angst. Nogle fobier kræver kun en enkelt behandling - andre flere - det afhænger helt af, hvad du kommer med, men ét er sikkert - efter en fobi-kur behøver du ikke længere lade angsten styre dit liv.

 

Check evt. referencerne her til højre, hvis du vil høre om nogen af dem, det allerede er lykkedes for - eller ring på 5213 9401 og få en uforpligtende snak om fobi-kure og hvad denne coaching-form kan gøre for dig.

 

HUSK - intet er en bagatel, når vi taler fobier. Det, der er en lille ting for nogen, kan være et meget stort problem for andre.

 

"At råbe om hjælp er ikke en svaghed, men en styrke"

 

Tove Winding, slap af med sin højdeskræk efter en enkelt fobi-kur:


"Kære Lise-Lotte! Tusind tak fordi du hjalp mig af med min højdeskræk. Som du kan se kom jeg glad ud af liften - jeg havde virkelig nydt turen! Kærlig hilsen Tove" (tekst til billede af Tove, der storsmilende forlader en kabinelift efter en lufttur i de østrigske bjerge...)Flyskræk (og angst for alt der vedrører lufthavne)


Grete fløj til Napoli - via Amsterdam og Rom - dvs. op og ned 3 gange hver vej - uden problemer efter 2 timers fobikur:


"En flyvetur til Napoli lyder skønt, men når man har flyskræk og er bange for lufthavne er det ikke så sjovt. Men så har jeg jo Lise-Lotte. Hun kan få en op i luften og ned igen uden skræk. Så spørger du mig, så flyver jeg gerne i morgen. Tusind tak for din store hjælp. Kærlige hilsner Grete"Flyskræk (kombineret m. klaustrofobi)


Pernille gennemførte sin flytur uden problemer efter en enkelt session:


"Kære Lise-Lotte. Tak for uvurderlig hjælp i forbindelse med min flytur til London. Havde det ikke været for dig og din "healing" havde den ikke været en succes. Jeg var virkelig forundret over, hvor stor effekt trancen havde på mig, men glædeligt overrasket...."